Slagter Kirkeby ApS

Åbningstider - Idag: 9:00 - 17:30

Cookiepolitik

Slagter Kirkeby ApS

Søndergade 2
6900 Skjern

Tlf: 97350078
E-mail: slagterkirkebybutik@gmail.com
CVR-nr: 28156642

Denne side blev sidst opdateret : 10.08.2020


Hvad er en cookie?

En cookie er en tekstfil, der sættes på din computer, når du besøger vores hjemmeside. En cookie indeholder et tilfældigt, genereret ID, der gør det muligt at genkende din computer, og samle information om, hvilke sider og funktioner du besøger med din browser. Men cookies kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder eller hvor du bor. Det betyder, at cookien ikke selv kan gøre noget på din computer. Den kan heller ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Det er ofte informationer, der bruges til statistik og analyse, og er helt ufarlige. En cookie kan eksempelvis bruges til at huske tekststørrelsen på hjemmesiden, hvis du vælger at ændre den så har teksten samme størrelse eller sprog, næste gang du besøger os.

Hjemmesidens brug af cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os tillige med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer til dig. Så overordnet anvendes cookies som del af vores mulighed for at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig. Du kan altid se en opdateret oversigt over hjemmesidens brug af cookies og vores samarbejdspartnere – se sidst i dette dokument.

Hvor længe opbevares cookies?

Det er varierende, hvor længe cookies opbevares på dit udstyr. Tiden regnes fra den seneste gang, du var inden på hjemmesiden. Efter udløb vil cookies automatisk blive slettet.

Sådan afviser eller sletter du dine cookies?

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser.

Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Det er altid frivilligt om du siger ja til cookie, men du skal være opmærksom på hvis du afviser cookie, at så vil der være funktioner og services du ikke kan bruge, fordi nogle funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg du foretager.

Sletning af cookies

De cookies som du tidligere har accepteret, kan du nemt slette hvis du ønsker det. Du skal starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link: (indsæt selv relevante link, med adgang til at slette cookies)

Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Har du spørgsmål?

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Hvis oplysningerne ikke er korrekte, har du ret til at få dem korrigeret eller slettet. 

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne behandles og tilbagekalde et samtykke.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

På vores hjemmeside kan du i MadMedMere’s Persondatapolitik finde yderligere oplysninger om, hvordan vi indsamler, behandler og opbevarer dine personoplysninger.

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger

Danske Slagtermestres Markedsføringsselskab ApS

(Herefter benævnt mad med mere)
Poppelvej 83
5230 Odense M

Tlf: 66128730
E-mail: mmm@madmedmere.dk
CVR-nr: 89989019


Nedenfor er de typer af cookies der anvendes på vores hjemmeside.

Nødvendige

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner, så som side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.

CookieTypeVarighedBeskrivelse
__cfduid11 monthThe cookie is set by CloudFare. The cookie is used to identify individual clients behind a shared IP address d apply security settings on a per-client basis. It doesnot correspond to any user ID in the web application and does not store any personally identifiable information.
cookielawinfo-checkbox-necessary011 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-non-necessary011 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Non Necessary".
DeviceTag03 år

Nets Easy-betalingsprocessen anvender en cookie til at identificere, hvilken enhed du bruger. Identifikationen er nødvendig for at kunne levere funktionen Gem min enhed i Tjenesten på brugerens anmodning.

Nets anvender en permanent cookie til at aktivere funktionen Gem min enhed. Det betyder, at vi gemmer en cookie på din enhed med oplysninger, som udelukkende kan bruges af Nets, og som identificerer, hvilken enhed der bruges. Den pågældende cookie er ikke en sessionscookie, som slettes efter besøget.

Du kan fjerne cookies eller slå cookies fra under browserens sikkerhedsindstillinger og i de funktioner, som styrer, hvilke cookies der gemmes på din computer. Se dokumentationen til din browser.

Den cookie, som anvendes af Nets, gemmes kun på din enhed, hvis du har givet tilladelse til funktionen Gem min enhed og gennemført et køb. Cookien kaldes ”DeviceTag”.

  Type: Permanent Deles med tredjepart: Nej Kan bruges af tredjepart: Nej. Cookien gemmes i sikkerhedsindstillingerne for at forhindre uautoriseret adgang. Sikkerhed og kryptering: Cookien sendes kun til Nets, når der er oprettet en sikker, krypteret forbindelse. Opbevaringstid: Cookien gemmes, indtil brugeren fjerner den fra enheden Personoplysninger: Cookien indeholder ikke selv personoplysninger, kun et entydigt referencenummer, som gemmes på din computer.
viewed_cookie_policy011 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.

Funktionelle

Vi indsamler oplysninger om dine foretrukne indstillinger og valg på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise dig den version af hjemmesiden, der passer til dine præferencer. Oplysningerne bliver brugt til at afgøre, hvilken region og sprog, du foretrækker, og til at vise visuelle elementer på hjemmesiden.  
CookieTypeVarighedBeskrivelse
test_cookie011 months

Statistiske

Vi indsamler oplysninger om, hvordan du interagerer med hjemmesiden, herunder hvor ofte du besøger siden, og hvilke sider du kigger på. Det gør vi for at kunne optimere design, brugervenlighed og styrke effektiviteten af hjemmesiden. Derudover bruger vi oplysningerne til at give dig personaliseret indhold og udarbejde markedsanalyser.          
CookieTypeVarighedBeskrivelse
GPS030 minutesThis cookie is set by Youtube and registers a unique ID for tracking users based on their geographical location

Marketing

Vi indsamler oplysninger om dine interesser, herunder hvilke sider du ser og annoncer du klikker på i fx (nævn hvilke / eksempler), hvilke emner du viser interesse for, eller køber, på denne og andre hjemmesider. Det gør vi for at kunne vise dig annoncer, der er relevante for dig og dine interesser, samt at kunne tilbyde indhold på MadMedMere hjemmesider, der er indlejret fra 3. parter, fx videoer fra (nævn hvilke / eksempler). For at kunne vise dig målrettede annoncer på andre hjemmesider, samarbejder vi med andre virksomheder, som vi deler oplysninger med. Det kan du læse mere om herunder.  
CookieTypeVarighedBeskrivelse
IDE12 yearsUsed by Google DoubleClick and stores information about how the user uses the website and any other advertisement before visiting the website. This is used to present users with ads that are relevant to them according to the user profile.
VISITOR_INFO1_LIVE15 monthsThis cookie is set by Youtube. Used to track the information of the embedded YouTube videos on a website.
YSC1This cookies is set by Youtube and is used to track the views of embedded videos.

Uklassificerede

Uklassificerede cookies er vi i færd med at klassificere sammen med udbyderne af de enkelte cookies.
CookieTypeVarighedBeskrivelse

Dit samtykke gælder for følgende domæner

Domæne: https://slagterkirkeby.dk

Se indstillinger

Du kan se og ændre dine nuværende cookie-indstillinger her.

Cookie indstillinger

Slet Cookies

Du kan fjerne alle cookie fra denne hjemmeside her.

Slet alle mine cookies nu!

Søger du flere informationer?

0