Slagter Kirkeby ApS

Åbningstider - I dag: 9:00 - 17:30

Appetizer

Kaviar med fuldfed creme fraiche, rødløg og blinis.

Starter

Røget krondyr med sprøde salater, hindbærvinaigrette, syltede nødder, brombær og granatæble.

Hovedret

Rosastegt oksemørbrad og confiteret vagtellår med sellericreme, dehydreret gulerod, stegte kejserhatte og grønkål samt fermenteret pebersauce og kartoffeltærte.

Forret

Pighvar fumét med maltcrumble, trøffelravioli, estragonolie, frisée og urter.

Dessert

Hindbærdrøm.

2021

Nytårsmenu

4-retters luksusmenu til nytårsaften.
Samt overdådig starter med kaviar og klassisk slagterhåndværk til natmad.

Tilberednings- & anretningsvejledning til årets nytårsmenu 2021

Få slagterens fif til årets nytårsmenu 2021.

Sig farvel til året der gik på smagfuld vis

Nytårsmenu 2021

Dronningens nytårstale, champagne, konfetti, kransekage og fyrværkeri hører sig til nytårsaften. Og det samme gør en flot og festlig menu. Nytårsaften er noget helt særligt – det er årets sidste aften, hvor vi typisk gør status på året, der gik, samtidig med at vi kigger frem mod det kommende år.

Gør nytårsaften til noget ekstra særligt med denne smagsbombe af en menu fra din mad med mere slagter. Vi har gjort alt forarbejdet til din nytårsmenu, så du kan læne dig tilbage og nyde en festlig aften sammen med familie og venner uden flere timer i køkkenet. Du blot skal lune, anrette og servere de fire spændende retter for dine gæster.

Vi har kræset for vores nytårsmenu, og den er nøje sammensat ud fra sæsonens friske råvarer og det gode kød – og som altid er den gode smag det vigtigste.


Velbekomme og rigtig godt nytår!

Starter

Røget krondyr

med sprøde salater, hindbærvinaigrette, syltede nødder, brombær og granatæble.

En dejlig starter hvor smagsløgene allerede fra begyndelsen af menuen kommer på arbejde. Inderlåret fra krondyret er modnet og derefter saltet og røget. En fantastisk og intens smag af salt, røg og vildt.

Tilbehøret giver det røgede kød en fuldendthed. De sprøde salater tilfører et knasende element, vinaigretten, brombær og granatæble giver et syrligt touch, og det søde kommer fra de syltede nødder.

En smagfuld start på en fantastisk aften.

Forret

Pighvar fumét

med maltcrumble, trøffelravioli, estragonolie, frisée og urter.

Aftenen er godt i gang og med denne forret fortsætter den delikate stil fra starteren. En dejlig skummende fiskesuppe lavet af pighvar.

Dertil en lækker ravioli med trøffel, hvor smagen giver et spændende pift til retten. Maltcrumblen tilfører lidt sprødhed, og estragonolien giver en spændende aroma til suppen, og så giver den en herlig farve.

En forrygende og indbydende forret med en perfekt afstemt smag.

Hovedret

Rosastegt oksemørbrad

og confiteret vagtellår med sellericreme, dehydreret gulerod, stegte kejserhatte og grønkål samt fermenteret pebersauce og kartoffeltærte.

Så er vi kommet til hovedretten – og her skal det naturligvis kunne smages, at menuen kommer fra slagteren. Kødet er af bedste kvalitet, og saucen har vi kræset lidt ekstra om.

Nytårsaften skal der oksemørbrad på menuen, og den bliver her serveret med en smagfuld og kraftig pebersauce.

Hovedretten byder desuden på et confiteret vagtellår, der som modspil til oksemørbraden har en mild og delikat smag. Den dehydrerede gulerod, de stegte kejserhatte og grønkål fuldender smagen og synsoplevelsen i hovedretten sammen med den sprøde kartoffeltærte og den lækre sellericreme.

Dessert

Hindbærdrøm

Nøddemazarinkage smurt og toppet med dulce creme.

En nytårsmenu skal afsluttes med en dessert, der er lidt ud over det sædvanlige. Denne drøm af en dessert består af en grov bund af nøddemazarinkage smurt og toppet med dulce creme.

De luftige toppe af hindbær- og citronmousse giver desserten en dejlig friskhed, og kiks- og karamelkugler et herligt knas.

De mørke chokoladebrud tilfører en passende portion bitterhed samt dybde til den søde kage.

Tilvalg til nytårsmenuen

Appetizer

Kaviar med fuldfed creme fraiche, rødløg og blinis.

Som appetizer på årets sidste aften skal der naturligvis serveres ægte kaviar. Det er spændende, det er lækkert, og det er ekstravagant – og dermed hører kaviaren til på en nytårsaften.

Lad en festlig aften begynde med en delikat appetizer i følgeskab af et køligt glas champagne.

De delikate rogn kommer fra den sibiriske stør (Acipenser baerii), og de vil i den grad tilfredsstille kaviarelskere. Denne kaviar er silkeblød, og de mellemstore perler har en intens aroma med en fin og ren eftersmag. De smager ganske enkelt fantastisk.

Tilvalg til nytårsmenuen

Natmadskit/charcuteri

Slagterens natmads-kit.

Når nytårsfestlighederne ud på de små timer er ved at ebbe ud, så er det rigtig godt at have tænkt på, at sulten sikkert melder sig igen. Slagterens natmads-kit er nemt at sætte frem, og det kræver stort set ingen forberedelse.

Det er fantastisk at slutte en fest med et stykke friskt rugbrød med noget lækkert pålæg. Til natmaden har vi valgt tre slags pålæg, snackpølser, vores gode leverpostej og tilbehør. Hvis natmaden af en eller anden grund ikke bliver serveret, så sker der ikke noget ved det.

Så er der blot lækkerier til morgenmaden eller til frokosten dagen derpå.
Natmads-kittet skal selv anrettes af kunden.

0